Karneval - I. stupeň

28.02.2018 21:30

Čo povedali deti?

Na začiatku karnevalu sme tancovali. Potom sme hrali sochy. Najviac sme jedli šišky. Hrali sme aj súťaže. Na karnevale som bol kostra a moji kamaráti boli – ninja, futbalista, Batman a youtuber. Na konci sme hrali stoličkový tanec.                                                                                                                  Tomáš Sanitra, 3.A

 

Bolestivý karneval

Dobrý deň. Brusnianskeho karnevalu prvého stupňa ZŠ sa zúčastnili žiaci 1.,2.,3.,4.A triedy. Uskutočnil sa 8.2.2018 o 16.00 hodine. Ja som bol youtuber. Môj kamarát Andy bol tiež youtuber a Maťo Barla bol za futbalistu. Keď sme tancovali, tak som si natiahol sval, preto má text taký názov.                                                                  Pavol Uhrík, 3.A

 

Dňa 8.2.2018 bol karneval. Začal sa o 16,00 a skončil o 17,45. Bola som prezlečená za Haidi. Boli tam rôzne masky, napríklad vodník, youtuber, kovbojka, víly, prasiatka a tak ďalej.... Hrali sme sa tam rôzne hry, napr. preteky s motorkami, prevliekali sme sa cez kruhy, stoličkový tanec a jedli sme šišky.

                                                                                                                                Tereza Krakovská, 3.A

 

Bolo 8.2. a deti z Brusna mali karneval. Moje kamošky mali takéto masky: kovbojka, zbojnícka nevesta, Sutank a ja som bola Červená Čiapočka. Chlapci boli: futbalista, vodník,  youtuber a ďalej neviem. Hrali sme sochy, stoličkový tanec, liezli sme popod lano a tancovali sme. Bola tam veľká zábava. Na stoličkovom tanci vyhral štvrták a volal sa Šimon Donoval. Jedli sme šišky a pili sme čaj a limonádu. Hrali sme súťaže a najväčšia sranda bola na škôlkárskych motorkách, na ktorých sme museli prejsť pomedzi kuželky. Boli sme spotení a keď sme sa išli prezliecť, tak sa chlapci na nás pozerali.                                                         

                                                                                                                        Janka Hiadlovská, 3.A

 

8.2. vo štvrtok bol karneval. Boli tam skvelé masky. Moje kamarátky sa mi páčili najviac. Niektoré masky boli strašidelné, iné nie. Tancovali sme na známe aj neznáme pesničky. Moja kamarátka Emka bola zbojnícka nevesta, Zuzka bola Elza, Veronika kovbojka, Janka Červená Čiapočka, Terezka španielska tanečnica. Keď sa dotancovalo, tak sa začali súťažné hry, napr. prevliekanie cez kruh, jazdenie na detských motorkách. Potom sme si dali pampúšiky, každý si dal koľko chcel. Posledným tancom sa všetko skončilo. Bol to skvelý deň, teším sa na ďalší karneval!                                                                

                                                                                                                                 Karin Mózerová, 3.A

 

Najprv sme tancovali, potom sme sa hrali. Mal som masku futbalistu. Paľko bol youtuber, Kubko bol prasa zabijak, Šimon bol rytier, Janka bola červená Čiapočka. Neskôr sme jedli šišky. Prejedol som sa. Mal som desať šišiek. Hrali sme stoličkový tanec a s Tomom Daučíkom som bol piaty . Druhý bol Šimon Seifert a prvý bol Šimon Donoval. Prišli sme do šatne a hádali sme sa. Andrej otvoril dvere a príbehu je koniec.

                                                                                                                                  Matej Barla , 3.A

Fotogalériu nájdete TU