Október - mesiac úcty k starším

11.11.2015 12:32

Október – mesiac úcty k starším

 

Október je mesiacom úcty k starším a ako to už býva zvykom aj tento rok sme sa spoločne stretli so starými rodičmi a rodičmi v Hoteli Brusno. Tohto roku sa vyrezávali tekvice a pripravili sme lampiónový sprievod.

Detské očká boli plné očakávania, radosti a chuti vyrobiť tú najkrajšiu tekvičku.

Krátkym príhovorom sme všetkých privítali, detičky zaspievali a zarecitovali svojim starkým a zahrali aj divadielko O repke.

Potom sa všetci spoločnými silami pustili do vyrezávania a zdobenia tekvíc. Nálada bola veselá, všetci spoločne pracovali na svojich výtvoroch. Vyrezané tekvice sa zmenili na rôzne strašidlá, ktoré nádherne svietili. Spoločne so starými rodičmi a rodičmi ich povykladali na schody pre Hotel.

Všetci sme sa potom zišli pre Hotelom vonku a spoločne sme sa vybrali na lampiónový sprievod po Brusne. Lampiónová atmosféra bola fantastická.

Počas pochodu sme zažili mnoho veselých chvíľ, a dokonca nikomu nevadila zima a na únavu nik nepomyslel. Škôlkári museli dávať dobrý pozor na to, aby im lampiónik nespadol a nevyhasol v ňom plamienok sviečky. Svoju úlohu brali zodpovedne a s veľkou radosťou.

Ďakujeme všetkým za príjemné spoločné chvíle strávené s detičkami, rodičmi a starými rodičmi.

Ďakujeme aj Hotelu Brusno za poskytnutie priestorov a za ovocie, ktoré prichystali pre našich škôlkárov.